Blog

Geplaatst op: 24 januari 2018
Op 17 februari a.s. gaan we groots uitpakken met de 1e editie van het Street Dance Event, welke gehouden gaat worden op het plein Hoge Wal.  Dansoptredens, kraamjes, verloting, entertainment, alles komt voorbij!!  Meer info volgt binnenkort, maar de datum kan vast in de agenda!
0 reacties
Geplaatst op: 20 november 2017
Per december gaan er een aantal wijzigingen in het lesrooster plaatsvinden, hierbij een overzicht hiervan: - Swingkids groep 1-2 zal verplaatst worden naar de woensdagmiddag van 15.30-16.30 uur - KidzDance groep 3-4: woensdag van 16.30-17.30 uur - Jazz/show groep 4-5: Donderdag van 16.00-17.00 uur
0 reacties
Geplaatst op: 9 juli 2017
Wat was het weer een succes!! Na weer een seizoen lang hard trainen was het gisteren dan toch eindelijk tijd voor de twee grote shows. Dit keer twee shows om alweer het 5e jaar van Dance by Fernanda te vieren. Een terugblik op 5 succesvolle jaren. Het was een middag vol met vrolijke dansen, effecten, energie en vooral enthousiasme van alle dansers en danseressen. En wat stond iedereen te stralen op het podium!! Van groot tot klein, allemaal met een grote lach op het gezicht.
0 reacties
Geplaatst op: 30 maart 2017
In samenwerking met de Hoge Wal is het komende zaterdag is het tijd voor het Mode & Dans Spektakel! Heel Rijssen staat zaterdag 1 april in het teken van mode en dit keer ook in combinatie met dans! Op het Hoge Walplein zijn de hele middag en avond modeshows te zien in combinatie met dansoptredens van verschillende groepen. Het wordt een dag met spetterende shows, leuke acties en veel gezelligheid! Zeker de moeite waard om te komen kijken!!
0 reacties
Geplaatst op: 25 november 2016
Komende zaterdagmiddag zal Sinterklaas met zijn pieten weer een bezoek brengen aan Rijssen. Dit keer in het winkelcentrum de Hoge Wal. Er is veel te beleven voor jong en oud en natuurlijk zijn ook de danspieten weer aanwezig!! De afgelopen weken zijn de pieten op bezoek geweest bij de dansstudio om alle pietendansjes zo goed mogelijk te leren. En natuurlijk willen ze deze graag laten zien aan jullie. En natuurlijk mag er meegedanst worden!! Dus kom deze middag gezellig lang!
0 reacties
Geplaatst op: 5 juli 2016
Wauw!! Wat een energie, wat een saamhorigheid en wat een geslaagde dag. Na maanden trainen was het dan eindelijk zover. Twee theatershows in het Parkgebouw te Rijssen met het thema 'Heal the world'
0 reacties
Geplaatst op: 13 april 2016
Afgelopen zaterdag was het tijd voor de RSHWO in Almelo. Alle Street/Hiphop demogroepen deden mee aan deze wedstrijd.  Na twee succesvolle rondes, mochten alle drie groepen door naar de finale. De Demokids 'New Generation' behaalde een mooie tweede plaats, de DemoTeens 'X-Plosion' en de Democrew 'Pure Move behaalden beiden een eerste plaats!
0 reacties
Geplaatst op: 24 januari 2016
Na drie succesvolle jaren is het tijd voor iets nieuws!! Op dit moment zijn we druk bezig met een kleine verbouwing in de danszaal. De zaal wordt verkleind, geschilderd en helemaal opnieuw ingericht.
0 reacties
Geplaatst op: 28 juni 2015
Een volle zaal met enthousiaste dansers en danseressen, een geweldig publiek en een geweldig decor met volop showlicht.  Dat maakte het afgelopen zaterdag allemaal compleet. Wauw wat een show! Alle leden hebben een fantastische prestatie neergezet, alles liep zoals gepland en het publiek werd meegenomen in de wereld van de dans. Hoe trots kan je zijn als danslerares, het was volop genieten! Van klein tot groot, alle groepen stonden stralend op de vloer. Een prachtplaatje.
0 reacties
Geplaatst op: 21 mei 2015
Het is alweer meer dan 2 jaar geleden dat we zijn gestart met de dansstudio in Rijssen. Hoe snel kan de tijd gaan! En gelukkig nog steeds met succes. Iedere week weer is het een gezellige boel in de lessen. Vol enthousiasme en inzet wordt er volop gedanst. En natuurlijk met een doel! Op zaterdag 27 juni a.s. gaan we het seizoen knallend afsluiten met een grote dansshow waar alle leden aan mee zullen werken.
0 reacties