DANCE by Fernanda

Als kind wist ik al wat ik wilde: beroemd worden! Maar in welke zin? Dansen!

Dansen en muziek staan voor mij op nummer één. Al vroeg was ik bezig met het leren van alle pasjes die voorbij kwamen in de videoclips. En toen ik eenmaal met jazzdanslessen begon is mijn passie voor dansen nooit weer weggegaan. 

In 2006 heb ik de opleiding Kunst & Cultuur, specialisatie Dans afgerond met een diploma. Tijdens deze opleiding begon ik ook met jazz- en streetdancelessen te geven. Met volle overgave ben ik dit tot heden blijven doen. Grote shows en optredens in elkaar zetten is voor mij dan ook niet onbekend, ‘iets in elkaar zetten, er ontzettend hard voor werken en daarna een spetterend optreden weggeven is fantastisch. Je krijgt waardering en daar door je het voor.’

Omdat ook sporten onder mijn passie valt heb ik in 2008 mijn certificaat voor Fitness Instructor Plus behaald. Door de jaren heen heb ik overal de nodige ervaring opgedaan op het gebied van Dans, Fitness/groepslessen  en Zumba.  Ook voor de Zumba ben ik officieel gecertificeerd en heb ik de nodige ervaring in het lesgeven hiervan. 

Naast deze grote passie voor dans werk ik inmiddels 4 jaar in de kinderopvang en buitenschoolse opvang. Hierdoor is ook mijn kennis in kinderen  enorm gegroeid. In de fantasiewereld van kinderen stappen en proberen te begrijpen wat zij denken.  ‘Kinderen kunnen zoveel meer dan iedereen denkt’.  Deze ervaringen meng ik dan ook graag met mijn passie voor dans. 

Al met al kwam ik door al deze ervaringen er achter dat ik het meest plezier heb in het overbrengen naar anderen. Het lesgeven en de choreografe zijn. Dit is wat ik wil en daarom heb ik nu de stap genomen dit zelf te gaan doen. 

DANCE by Fernanda is een dansstudio dat voor een ieder wat wils heeft. Van peuter tot volwassene, voor iedereen is er de mogelijkheid om te komen dansen en bewegen. Creativiteit, energie, samenwerking, inspiratie en fantasie. Alles komt terug in het dansen. Maar wat vooral voorop staat is PLEZIER. Dansen geeft je vrijheid en het gevoel jezelf te zijn. Of je nu komt voor een lekker uurtje dansen, conditie op te bouwen of om echt met dans verder te willen. Alles is mogelijk. 

Kortom, kom gerust een kijkje nemen bij DANCE by Fernanda

Fernanda