Demo Teams

Je kent het vast wel, dansgroepen die deelnemen aan wedstrijden en vaak show-optredens verzorgen op leuke en grote evenementen. Ook bij Dance by Fernanda is het mogelijk om in een demoteam te komen. Deze groepen gaan tijdens de trainingen net een stapje verder. Er wordt hard gewerkt aan technieken, goede afwerkingen, uitstraling en zelfverzekerdheid. Op het moment dat je in één van deze teams komt, zul je eerst een proefperiode van 4 weken hebben. In deze weken moet je zo goed mogelijk je best doen en laten zien wat je in je hebt. Na deze 4 weken zal er gekeken worden of je mag blijven.

Fernanda zal voor deze groepen zelf de leden uitkiezen. Dus lijkt het jou gaaf om verder te komen met dans en in één van deze groepen te komen, zet dan je beste beentje voor en laat iedere les weer zien hoe goed jij kan dansen en hoe graag je dat wil. Wie weet kiest Fernanda jou er wel uit en krijg jij een proefperiode in één van de demoteams van Dance by Fernanda.

Teams overzicht
DemoTeens X-Plosion!

Deze groep bestaat uit stoere meiden die altijd in zijn voor een spetterend optreden of performance. Ze zijn altijd vol energie en geven graag een show voor publiek weg!

 

Demokids New Generation

Deze groep stoere meiden dansen in de stijl van streetdance, hiphop en show! Vol enthousiasme trainen ze iedere week weer voor verschillende optredens. Uiteraard zijn ze altijd in om een showtje weg te geven.

Demokids Jazz/show

De Demokids jazz/show is een selectiegroep bestaande uit meiden tussen de 8 en 13 jaar. Ook deze meiden staan graag op het podium en geven meerdere optredens weg in een seizoen.

Democrew Pure Move

De Democrew is een groep gezellige en stoere dames die voornamelijk dansen in de stijl street/hiphop en freestyle. Deze enthousiaste meiden geven graag een optreden weg voor groot en klein publiek.

Demo Jazzmodern X-Pressio

De Jazzmodern groep is de 16+ selectiegroep wat voornamelijk de stijl jazzdance en moderne dans heeft. Het gaat hier dus meer om de sierlijke stijl. Ook zij doen wedstrijden, maar dan in de stijl jazz.

DemoTeens Jazz/show 13-15

De DemoTeens is een hele gezellige groep meiden vol enthousiasme. Ze staan voor alles open en het liefst dansen ze alle stijlen.