KidzDance

Hou jij ook zo van muziek, sta je thuis altijd voor de tv mee te dansen met K3 of Kinderen voor kinderen. Lekker meedansen op de camping met de bekende Mini Disco of lekker swingen met Just Dance. Dan is deze les echt iets voor jou!

De KidzDance is een dansles waar we al bezig gaan met echt dansen! Ofwel een echte choreografie leren. Bij deze leeftijd kunnen de kinderen steeds beter begrijpen hoe het dansen werkt en kunnen ze ook zeker een dans onthouden. Spelenderwijs laten we de kinderen kennismaken met de basis van verschillende dansstijlen. Leren luisteren naar de muziek en kennismaken met danstechnieken. Op een creatieve manier komt alles voorbij.  Een goede basis voor het dansen op een steeds beter niveau. En daarbij natuurlijk altijd met heel veel plezier en energie!

Wanneer?: 
Woensdag 16.30-17.30 uur   
Wat kost het?: 

KidzDance (groep 3-4) € 19,50 per maand

Let op: Op moment van inschrijven bent u aangesloten als lid bij de KNGU. Daarvoor incasseren wij per kwartaal (4x per jaar) bondsafdracht.
KidzDance-(groep-3-4)

Lijkt het jou leuk om op één van de lessen te gaan bij Dance by Fernanda, dan ben je altijd welkom voor een gratis proefles. Zo kun je bekijken of de les daadwerkelijk bij je past. Na het volgen hiervan ontvang je een formulier voor de inschrijving.


Dance by Fernanda
Argonstraat 7
7463 PD  Rijssen

06 50 89 14 80

info@dancebyfernanda.nl
Sluiten
Contact