Swingkids (groep 1-2)

Hou jij ook zo van muziek, sta je thuis altijd voor de tv mee te dansen met K3 of Kinderen voor kinderen. Lekker meedansen op de camping met de bekende Mini Disco of lekker swingen met Just Dance. Dan is deze les echt iets voor jou!

 

Een vervolg op de Little Swing. In deze les gaan we een stapje verder. De kinderen worden op een speelse en creatieve manier bekend gemaakt met muziek en dans. Bewust worden van het lichaam, de bewegingen en kennis maken met danstechnieken. Ook gaan we leren samenwerken en leren we de basis van het dansen en choreografieën. Op vrolijke muziek van K3, Kinderen voor Kinderen, Mini Disco en noem zo maar op, zorgen we iedereen week weer voor een groot dansfeest in de les!

 

Wanneer?: 
Woensdag 15.30-16.30 uur
Wat kost het?: 

Swing kids (groep 1-2) € 19,50 per maand

 

Let op: Op moment van inschrijven bent u aangesloten als lid bij de KNGU. Daarvoor incasseren wij per kwartaal (4x per jaar) bondsafdracht.
Swingkids (groep 1-2)

Lijkt het jou leuk om op één van de lessen te gaan bij Dance by Fernanda, dan ben je altijd welkom voor een gratis proefles. Zo kun je bekijken of de les daadwerkelijk bij je past. Na het volgen hiervan ontvang je een formulier voor de inschrijving.