Little Swing / Peuterdans

Rennen springen en misschien ook wel meezingen. Rollen, kruipen, vallen en weer opstaan. Voor de little swingers is dit zo gedaan. Kortom veel plezier in 3 kwartier!

LET OP: VANWEGE DE VELE ANIMO VOOR DEZE LES, WERKEN WIJ OP DIT MOMENT MET EEN WACHTLIJST. VOOR MEER INFORMATIE OVER DE WACHTTIJD KAN GEMAILD WORDEN NAAR INFO@DANCEBYFERNANDA.NL

Wat kan je verwachten?: 

Peuters zitten nog vol in de ontdekkingsfase. En wat is er nu mooier dan inspelen op deze fantasierijke wereld van deze kinderen. Tijdens deze les staat plezier centraal. Er wordt gewerkt met verschillende thema’s en ze leren dansen op een speelse manier. Deze les is goed voor de lichamelijke ontwikkeling van uw kind, ze worden meegenomen in het verhaal en in de sfeer. Door eenvoudige bewegingsopdrachten leren ze omgaan met hun lichaam, de ruimte en emoties. Het is een voorbereiding op de algemene dansvorming. Spelenderwijs maken ze kennis met de basis van de dans.

Wanneer?: 
Woensdag 9.30-10.15 Little Swing (2,5 - 4 jaar)
Wat kost het?: 

Little Swing (2,5-4 jaar) € 18,00 per maand

Let op: Op moment van inschrijven bent u aangesloten als lid bij de KNGU. Daarvoor incasseren wij per kwartaal (4x per jaar) bondsafdracht.